Bij de start van de zomer doen we een tweede poging om een doe-het-zelf barbeque te organiseren. Op 29 juni zijn jullie allen welkom op de markt van Gits voor een gezellige dorpsbarbeque. Jullie zorgen voor de vleesjes/visjes/groentjes, wij zorgen voor de barbeques. Ook picknickers zijn van harte welkom.

In de namiddag organiseren we een mega trottinettekoers tussen verschillende Gitse verenigingen. 


De Vlaamse Kultuurvereniging zorgt voor mooi, grijs houtskool en enkele meters rooster. Jullie brengen een mix van vlees, vis en groenten mee. Vergeet ook je bord en bestek niet.

We stellen de barbecues niet op in het midden van de straat, maar wel in het midden van het dorp, namelijk op Gits Platse. 
Een barbecue onder het goedkeurend oog van de kerktoren en zijn duiven met aan de overkant Gasthof De Engel. 
Als dit geen unieke locatie is!

Voor, tijdens en na het eten zorgt de Vlaamse Kultuurvereniging voor de nodige ambiance.
Vlees, vis en groenten breng je zelf mee, aan onze toog kan je o.a. een pint bier kopen.
 
Dit jaar organiseren we in de namiddag een trottinettekoers. Een verschrikkelijke strijd tussen de Gitse verenigingen kan losbarsten. In verschillende onderdelen (supersprint, ploegkoers, afvallingskoers, langste surplace, ...) wordt er gestreden wie er het behendigst en rapst de bochten rond de kekr kan nemen. Strijd, spektakel en emotie zijn verzekerd.
 
Praktisch:
Zondag 29 juni op de markt vanaf 11uur
Wij zorgen voor barbeques met gloeiende houtskool, tafels en stoelen, drank voor de dorstigen, animatie, spelletjes, ...
Jullie zorgen voor alles voor op de barbeque, groentjes, bordjes, bestek

 

(Zien jullie dat allemaal niet zitten, dan kun je hulp vragen aan onze Gitse slagers, een kippetje halen aan het kippekot of gewoon jullie boterhammetjes komen roosteren)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gezongen Top 100

 

De picknick

 

Gits gaat vreemd 

 

Watuku 2012 praktisch